Interview Bert Makkinga: “We hebben een prognose gemaakt die we ver overstegen zijn.”

Wie is Bork Groep? Bork Groep is van origine een sloopbedrijf. We bestaan sinds 1946 en hebben een aantal disciplines binnen onze firma. Het slopen van gebouwen (dit noemen we tegenwoordig het ruimte maken van de toekomst), asbest saneringen, milieutechniek en afval recycling.

Uitbesteden Google marketing en websitebeheer

De dienstverlening van Rockwise betekent voor Bork dat we volledig ontzorgd worden op het gebied van marketing en het beheer van onze website. We hebben sinds enige tijd een online platform om containerbakken te bestellen, genaamd borbak.nl. We hebben Rockwise daarvoor in de arm genomen om de omzet daar te kunnen vergroten. We hebben zelf een poging gewaagd om Rockwise de webshop te laten bouwen en wijzelf de marketing activiteiten. Maar dit resulteerde in een minder succes. De beschikbare budgetten waren zo weg in leverde te weinig op. We hebben Rockwise toen gevraagd om ook de Google marketing activiteiten over te nemen en landelijk uit te bouwen. We hebben op die manier gezamenlijk de omzet enorm kunnen laten toenemen. Rockwise is een ontzettend dynamisch team, waarmee we zelfs in de avonden nog contact hebben.

‘Prognose ver overstegen’

De investering weegt zeker op tegen het resultaat van de samenwerking. We hebben de afgelopen jaren gezien dat wanneer wij ons richten op hetgeen wij goed in zijn (het op tijd leveren van containers) en Rockwise op hetgeen zij goed in zijn (het realiseren van een online omzetgroei) er een gouden formule ontstaat. We hebben een prognose gemaakt die we ver overstegen zijn met elkaar.

Waarom moeten ondernemers rocken met Rockwise? Rockwise is een onderneming waar ondernemers zich thuis voelen. Niemand is meer of minder. Rockwise verdiept zich goed in de materie van de ondernemer en met hun expertise helpen ze ondernemers verder vooruit.

TEST

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *