Is Wijnaldum Aziatisch? Heeft de Ligt een tattoo? Oranje-koorts in Google:

Is Wijnaldum Aziatisch? Heeft de Ligt een tattoo? Oranje-koorts in Google:

Het is bijna zover. Voor het eerst in zeven jaar doet het Nederlands elftal weer mee aan een eindtoernooi. De Oranjekoorts stijgt en daarmee ook de interesse in de spelers. In binnen en buitenland worden er massaal vragen gesteld in de Google zoekmachine. Wij delen én beantwoorden ze de komende 10 dagen op Rockwise.nl!

Heeft Matthijs de Ligt een tattoo?

Matthijs de Ligt is niet bang voor een beetje bloed op zijn hoofd of voor het spelen met een enorme pleister. Hij heeft echter geen tatoeages.

Is Wijnaldum Aziatisch?

Wijnaldum kwam ter wereld als kind van ouders van Surinaamse afkomst. Hij stond in zijn jeugd bij de burgerlijke stand ingeschreven als Georginio Boateng, de achternaam van de voormalige echtgenoot van zijn moeder. Na de echtscheiding kreeg hij de achternaam van zijn moeder Wijnaldum.  Wijnaldum heeft geen Aziatische achtergrond.

Is Depay zanger?

Naast voetballen is Memphis Depay al een tijdje druk met het maken van muziek. “Optreden op een festival als Lowlands is wel een van mijn dromen.’ Ik ben meer dan alleen voetballer”. Of zanger de juiste betiteling is trekken we in twijfel. Is Mempthis Depay muzikant? Ja.

Zijn Luuk de Jong en Frenkie de jong broers?

Hoewel beiden gebroederlijk aan een Spaans avontuur begonnen zijn Luuk en Frenkie geen familie.

Welke auto heeft Promes?

Dat je niet je hele carrière in het buitenland hoeft te voetballen om een dure auto te kopen, blijkt als we kijken naar de duurste auto’s van de Nederlandse profvoetballers. De Nederlandse voetballer met de duurste auto is de 29-jarige Quincy Promes, die onlangs van Ajax naar Spartak Moskou verkaste. Voor zijn Lamborghini Urus betaalde de vleugelspeler liefst €286.000. Ajax voetballers houden blijkbaar van dure wagens, want op plek 2 staat oud Ajacied Ryan Babel met zijn Bentley Mansory Continental ter waarde van €230.000.

Is Virgil van Dijk vader?

Ja. Rike Nooitgedagt en Virgil van Dijk hebben een dochtertje: Nila. Leuk verhaal: zij was uitgerekend in september 2014. Lastig genoeg net de periode dat Van Dijk zijn eerste oproep kreeg voor het Nederlands elftal.

Stay tuned

In aanloop naar het EK worden er in binnen en buitenland massaal vragen gesteld over de oranje internationals in de Google zoekmachine. Wij delen én beantwoorden ze de komende 10 dagen op Rockwise.nl! Stay tuned.

 

 

TEST

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *